KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Aktualności

Drodzy Rodzice, przypominamy, że w poniedziałek 20.09.2021 r. obchodzimy Dzień Przedszkolaka. W ramach święta odbędzie się min. pasowanie na przedszkolaka naszych nowo przyjętych dzieci. Do zobaczenia. Z poważaniem. Dyrektor. Agnieszka Kołaczek...

21 września o godzinie 17.00 na terenie naszego przedszkola odbędzie się pierwsze zebranie przedstawicieli Rady Rodziców poszczególnych grup. Serdecznie zapraszamy. ...

Witamy w nowym roku szkolnym

Kochane Dzieci, Drodzy Rodzice,  Za nami już czas wakacji. Serdecznie witamy Dzieci i ich Rodziców w nowym roku szkolnym 2021/2022.  Pierwsze dni września to czas wielkich wyzwań nie tylko dla dzieci, ale też dla rodziców i nauczycieli. Wiemy jednak, że dzięki współpracy, wyrozumiałoś...

Pierwszy dzień w przedszkolu to ważny i emocjonujący moment dla Rodzica i Dziecka. Wymaga dobrego zaplanowania i przygotowania dziecka. Zapraszamy do zapoznania się z artykułem psychoedukacyjnym stworzonym przez przedszkolnego psychologa.

Przedszkole pracuje w godzinach 6:00-17:00. Dzieci przyprowadzane są do przedszkola w godzinach 6:00-8:15. Dzieci odbierane są z przedszkola w godzinach 15:00-17:00. Wcześniejszy odbiór z przedszkola możliwy jest po godzinie 13:00, po obiedzie. Przyprowadzenie bądź odbiór dziecka w innych godzinac...