KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Face with face With the World

I Ty możesz zostać Świętym Mikołajem

Wspólna akcja dzieci, rodziców i osób pracujących w naszym przedszkolu pod hasłem " I Ty możesz zostać Św. Mikołajem" polegająca na zorganizowaniu świątecznego posiłku przeszła nasze oczekiwania. Zebrana kwota 1520 zł pozwoliła na wykarmienie całej wioski i spełnienie marzenia dzieci o choince. DZIĘKUJEMY

Kalendarz " Prawa dziecka"

Organizacja konkursu plastycznego pt. " Prawa - oczami dzieci" pozwoliła na zebranie prac dzieci z których powstał kalendarz na rok 2020. Wszystkim tym, którym losy dzieci w Kenii nie były obojętne i wsparli naszą akcję serdecznie dziękuję. Spełniliśmy jedno z marzeń dzieci w Kenii. Zostały zakupione plecaki szkolne.

Dzieci w Kenii chcą się uczyć

Razem możemy wiele. Znana pisarka dla dzieci Pani Urszula Kowalska podarowała dla naszego przedszkola 50 egzemplarzy książeczek pt. " Tęczowe fantazje". Akcja ta pomogła zakupić dzieciom w Kenii podręczniki do szkoły a tym samym przyczynić się do wzrostu edukacji w Afryce.

Płynie paczka do Afryki

Od kilku lat nasze przedszkole bierze udział w Międzynarodowym projekcie Face to face with the World, którego celem jest kształtowanie wśród dzieci zaangażowania społecznego , nawiązywania przyjaźni, poszanowanie pokoju i szacunku do drugiego człowieka. Płynie paczka do Afryki to jedna z naszych akcji.