KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pomoc psychologiczno - pedagogiczna

Zapraszam do wykonywania zadań w ramach zajęć terapii pedagogicznej: 13.04.2021r. Na wiejskim podwórku.pdf 30.03.2021r. Wielkanocne zabawy.pdf 26.03.2021r. Wiosenne kwiaty.pdf 23.03.2021r. Nadeszła wiosna.pdf  ...

Zachęcam do zapoznania się z propozycjami zadań w ramach zajęć rewalidacyjnych

Zapraszamy do wykonywania razem z dzieckiem propozycji zadań w ramach zajęć rewalidacyjnych.

Zachęcam do wykonywania w domu poniższych zadań w ramach terapii pedagogicznej. Zapraszam!  09.02.2021r. Muzyka wokół nas.pdf 05.02.2021r. Bajkowe zadania.pdf 02.02.2021r. O bajkach.pdf 29.01.2021r. Zabawy zimowe.pdf...

10.02.2021r. Zabawy z emocjami Zapraszam do wykonania kilku zadań o emocjach takich jak: smutek, strach, złość, obrzydzenie. Powodzenia! M.Czerniak Zabawy z emocjami_ Z.rozwijające kompetencje emocjonalno-społeczne_Rewalidacja 09.02.2021r. Bezpieczny internet Czy wiesz, że internet i rozwój nowoczesn...

Zapraszamy do wykonania w domu zadań o tematyce mikołajkowej w ramach terapii pedagogicznej. 04.12.2020r. Zimowe zadania.pdf 01.12.2020r. Mikołajkowe zabawy...

Zajęcia terapii pedagogicznej

Zajęcia terapii pedagogicznej mają na celu wyrównywanie szans edukacyjnych, stymulowanie rozwoju dziecka, rozwijanie funkcji systemu percepcyjno- motorycznego. Zajęcia są dostosowane do indywidualnych potrzeb i możliwości rozwojowych. ...

Zajęcia rozwijające kompetencje emocjonalno- społeczne

ZAJĘCIA ROZWIJAJĄCE UMIEJĘTNOŚCI EMOCJONALNO-SPOŁECZNE Zajęcia specjalistyczne rozwijające umiejętności emocjonalno-społeczne  prowadzi mgr Małgorzata Czerniak - pedagog, psycholog i psychoterapeuta CBT w trakcie certyfikacji....

Zajęcia rewalidacyjne

ZAJĘCIA REWALIDACYJNE Zajęcia w zakresie rewalidacji prowadzi mgr Małgorzata Czerniak - pedagog, psycholog i psychoterapeuta CBT w trakcie certyfikacji....